Titanfall 2 får nytt spelläge nästa vecka

Titanfall 2 får nytt spelläge nästa vecka

Titanfall 2 är spelet som till synes aldrig slutar ge. Vi har fått uppdatering på uppdatering, bana efter bana och nya spellägen, alla gratis. Nu på tisdag, den 25 juli, är det dags igen. Du kan läsa om det nya dlc-paketet Operation Frontier Shield i detalj på spelets hemsida, och nedan ser du en ny färsk trailer.

Den största nyheten är spelläget Frontier Defense, ett samarbetsläge för fyra spelare där man gör upp mot horder av datorstyrda motståndare i Gears of War-stil. Man kan välja mellan fyra olika svårighetsgrader och fem kartor stöds vid lanseringen – Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Blackwater Canal och nyheten Rise som utspelar sig i en övergiven reservoar i öknen.

Vi får också en ny Live Fire-karta vid namn Township som äger rum i ett bostadsområde. Både Frontier Defense och de nya kartorna är gratis, men om man känner ett brinnande behov av att spendera pengar kan man köpa ett gäng nya skins för titanerna, som även levereras med xp boosts. De nya skinsen säljs enbart fram till den 28 augusti, därefter är de borta för alltid.

Slutligen meddelar Respawn även att ett nytt trialtillfälle kommer äga rum mellan den 28 och 30 juli, det vill säga nästa veckas helg. Utöver full tillgång till onlinedelen av Titanfall 2 kommer man även kunna prova på enspelaruppdraget The Beacon. Här är trailern för Operation Frontier Shield.

Titanfall 2 – Operation Frontier Shield Gameplay Trailer

Introducing an all-new way to play Titanfall 2: Frontier Defense, the PvE horde mode introduced in Operation Frontier Shield! Built for 4 player co-op, you and your team are tasked with protecting the Harvester through multiple waves of coordinated enemies all hellbent on taking it down.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts