Strategispelet Tooth and Tail släpps den 12 september

Strategispelet Tooth and Tail släpps den 12 september

Jag har spelat Age of Empires, Command & Conquer: Tiberian Sun, Command & Conquer: Red Alert 2 och Empire Earth, men därefter tvärdog mitt intresse för rts-genren. Jag övertygade mig själv om att genren hade blivit för komplicerad för att jag skulle kunna njuta av den på allvar, så därför känns Tooth and Tails tagline “real-time strategy distilled” lite extra lockande för mig.

Det rör sig om ett nytt spel av Monaco-utvecklarna Pocketwatch games där till synes söta djur gör upp med varandra på pixliga slagfält. På dess Steam-sida kan vi läsa att pick-up-and-play-aspekten är en av spelets viktigaste hörnstenar med matcher som varar mellan 5-12 minuter, kontroller designade med gamepad i åtanke och stöd för multiplayer över delad skärm.

Med andra ord kan du förmodligen redan avgöra om Tooth and Tail är av intresse för dig eller inte. Spelet släpps den 13 september, om drygt åtta veckor, och nedan ser ni en ny filmisk trailer som först och främst ger oss ett smakprov på världen och tonen i Tooth and Tail.

Tooth And Tail – Cinematic Trailer

Tooth and Tail – RTS Distilled – launches on September 12th, pre-order available on July 18th on Playstation 4, Steam, and GOG.com. Visit http://www.toothandtailgame.com for more information! Lead the revolution with an army of flamethrowing Boars, mustard gas-lobbing Skunks, and paratrooper-puking Owls.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts