Spela Diablo III i en hemsökt prästgård

Spela Diablo III i en hemsökt prästgård

Allldeles nyligen släpptes den nya karaktärsklassen Necromancer till Diablo III i form av ett femton dollar dyrt dlc-paket. Många anser att det här är på tok för mycket för en stackars ny karaktär (inklusive undertecknad) men Necromancern i sig tycks det inte vara några större fel på. Läs vår artikel om det hela här.

Händelsen till ära har Blizzard meddelat att de kommer ordna en så kallad “Haunted Experience” i Borgvattnets prästgård i Jämtland, ett av “Sveriges mest hemsökta hus”. Man kan anmäla sig här innan den 30 juli, och om man vinner bjuds man på resekostnader, mat och boende av Blizzard och en livestreamad natt i spökhuset tillsammans med Necromancern i Diablo III. Ingen övrig ersättning för aktiviteten utbetalas.

Blizzard vill att den ansökande ska vara en erfaren Diablo-spelare, känna sig bekväm med att hålla i en livestream och vara fysiskt och psykiskt förberedd på “The Haunted Experience”. Man ska också erbjuda en motivering till varför man vill ta del av den här upplevelsen. Vinnaren bör vara tillgänglig den 31 augusti, ha möjlighet att resa och kunna uppvisa att han/hon är fysiskt och mentalt friskt innan aktiviteten äger rum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts