Sommarrea på Green Man Gaming

Sommarrea på Green Man Gaming

Jag har ingen aning om hur jag egentligen bör förhålla mig till onlinebutiken Green Man Gaming. Jag tror jag köpt ett enda spel därifrån (Bioshock Infinite med tillhörande bonusspel som jag säkert aldrig spelade i slutändan) och minns inte att jag hade några problem i sig, men min hjärna klumpar fortfarande samman GMG med skumrasksidor som G2A, så jag är osäker på om mjölet i påsen är särskilt rent alla gånger.

Hur som helst: Green Man Gaming har en sommarrea som kommer bjuda på nya erbjudanden var 24:e timme ända fram till fredagen den 4 augusti. Av någon anledning måste man använda rabattkoden SUMMER2017 för att få ytterligare 20 procents rea (och ett mystiskt gratisspel) på de redan kraftigt prisnedsatta spelen, vilket i alla fall får mig att vilja skippa hela processen. Orka, liksom.

Bland de erbjudanden som är i kraft precis nu hittar vi Killing Floor 2 för 13 euro och 50 cent (50 procents rea), I am Bread för 2 euro och 60 cent (80 %) och Slain: Back from Hell för 5 euro och 20 cent (60 %). GMG hälsar att “spelen kommer bli större och reorna ännu ljuvligare” fram till avslutningen, så vi lär få vänta ett tag på de riktigt stora elefanterna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts