Snart kommer tatueringar och t-shirts med logotyper till Playerunknown’s Battlegrounds

Snart kommer tatueringar och t-shirts med logotyper till Playerunknown’s Battlegrounds

Alldeles nyligen fick vi reda på att fullversionen av den hejdundrande early access-succén Playerunknown’s Battlegrounds kommer försenas något, från den planerade oktoberlanseringen till någon gång innan årsskiftet. Eftersom spelet sålt över fyra miljoner exemplar har utvecklingsteamet förmodligen fått en mycket större budget att röra sig med som tillåter dem att implementera nya saker.

En av dessa är utökade möjligheter för spelets inbyggda karaktärseditor. I den nya utvecklardagboken berättar Jordi Ravira om vad vi kan vänta oss i framtiden, såsom tatueringar för avatarerna och logotyper för t-shirts. Till att börja med kommer man bara kunde välja mellan ett gäng designer skapade av utvecklarna, men målet är att man också ska kunna skapa helt egna varianter i framtiden.

Därtill kommer man också kunna detaljstyra en hel del andra saker, såsom om man vill ha karaktärens skjorta instoppad innanför byxorna eller inte (men kommer man kunna halftucka i stil med Uncharted-hjälten Nathan Drake?). Du kan läsa mer om de nya möjligheterna i karaktärseditorn här (såvida inte sidan är nere såsom tycks vara fallet just nu) och nedan ser ni utvecklardagboken i dess helhet.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS – CHARACTER CUSTOMISATION

In this video we talk with Jordi Rovira from Anticto about Mutable, and how this tech will enable us to allow a wide range of character customisation in our game. Read the full blog post here: http://playbattlegrounds.com/character-customisation http://playbattlegrounds.com https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts