Så här vinner man en match i Playerunknown’s Battlegrounds med stil!

Så här vinner man en match i Playerunknown’s Battlegrounds med stil!

Early access-succén Playerunknown’s Battlegrounds är ett spel som handlar om tjugo minuter metodisk dödtid och ett fåtal sekunder av ren action. Det handlar om att noggrant planera och sedan utföra en plan, eller så handlar det om rakar motsatsen: att rusa in med huvudet före och hoppas på det bästa.

Den sistnämnda taktiken fungerar sällan särskilt bra (i alla fall inte för mig) men vissa gånger går allt perfekt. Som i det alldeles fantastiska klippet här nedan. Jag tänker inte beskriva det desto närmare men tro mig, det är väl värt 3 minuter och 43 sekunder av din tid. Glöm inte bort att andas, bara.

Det är sånt här som gör datorspel till den bästa underhållningen i världen!

Watch Bashery’s PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS video: USA! – Plays.tv

Watch Bashery’s PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS video: USA! – Plays.tv

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts