Rykte säger att det inte blir något singleplayer-DLC till Mass Effect Andromeda

Rykte säger att det inte blir något singleplayer-DLC till Mass Effect Andromeda

Nyligen florerade ett rykte om att ett planerat story-DLC till Mass Effect: Andromeda lagts ner på grund av spelets inte särskilt entusiastiska mottagande, och förändringarna på Bioware. Ryktet avfärdades först som fejk, då Biowares Mike Gamble gick ut och sade att han “aldrig hört talas om” den studio som sades utveckla DLC-materialet. Nu rapporterar dock Kotaku att ryktet kan stämma i sak – att det, enligt personer med insyn i Bioware, inte blir något singleplayer-DLC till Andromeda. 

Läs mer: Större delen av Andromeda utvecklades på 18 månader

Nu har ju utvecklarna aldrig lovat något sådant, och inget säsongspass har sålts till spelet. Men med tanke på att alla de tre tidigare spelen i serien fick sådana expansioner så hade nog många väntat sig detsamma även nu. Inget har bekräftats från officiellt håll, så den som hoppas på mer material på spelet får helt enkelt vänta och se vad som händer.

Läs mer: Mass Effect lagt på is

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts