Provspela Citadel: Forged with Fire imorgon

Provspela Citadel: Forged with Fire imorgon

För en vecka sedan premiärvisades Citadel: Forged with Fire, det nya onlinefokuserade sandlåderollspelet av Slender-utvecklarna Blue Isle Studios. Imorgon kommer en öppen beta äga rum, men det är en väldigt kort sådan: portarna öppnar klockan 15:00 svensk tid och stängs klockan 06:00 på söndag morgon (såtillvida jag översatt tidszonerna rätt, men det tror jag?).

Den ursprungliga planen var att betan skulle vara stängd och att man skulle behöva anmäla sig via den officiella hemsidan för att få tillgång, men eftersom intresset var så stort kommer klienten bli tillgänglig som allmän (och gratis) nedladdning via Steam. Utvecklarna har också avslöjat att prislappen på spelet blir 25 dollar när det lanseras som early access nästa veckas onsdag, den 26 juli.

Här är premiärtrailern för Citaldel: Forged with Fire ifall du missade den förra veckan.

Citadel: Forged with Fire – Announcement Trailer

This massive online sandbox RPG features elements of magic, spellcasting, building, exploring and crafting. Tame mighty beasts, forge alliances, explore uncharted territories or fight for dominance in Citadel: Forged with Fire! Featuring music composed by the award-winning composer of “Ori and the Blind Forest” Gareth Coker!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts