Premiärtrailer för Sinner: Sacrifice for Redemption

Premiärtrailer för Sinner: Sacrifice for Redemption

From Software må ha avslutat sin Dark Souls-trilogi, men det finns ändå mängder av alternativ för dig som vill fortsätta spela liknande spel. The Surge släpptes i våras (recension) och nästa år släpps både det animedoftande Code Vein och den nya utmanaren Sinner: Sacrifice for Redemtpion vars debuttrailer du kan skåda här nedan.

Spelet utvecklas av den nya Hong Kong-baserade studion Dark Star Game Studios, vars anställda består av gamla veteraner från Ubisoft, Blizzard och Konami. Sinner: Sacrifice for Redemption handlar om Adam, en man som försöker rädda sin egen själ genom att besegra åtta olika bossar baserade på de sju dödssynderna.

Före varje kamp måste Adam “offra sig” genom att levla ner en av sina förmågor. Därmed blir striderna svårare och svårare, och spelets avslutning kommer formas av hur Adam interagerar med bossarna han möter. Sinner: Sacrifice for Redemption kommer vara spelbart på Gamescom-mässan i augusti och släpps nästa år.

Här är debuttrailern för Sinner: Sacrifice for Redemption.

Sinner: Sacrifice for Redemption – Announcement Trailer

Sinner: Sacrifice for Redemption is an upcoming action game from developer Dark Star and publisher Another Indie.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts