Outcast: Second Contact-rundturen fortsätter

Outcast: Second Contact-rundturen fortsätter

I slutet av maj inledde vi vår virtuella rundtur kring den pånyttfödda planeten Adelpha i den ungefär lika pånyttfödda pc-klassikern Outcast: Second Contact. Vår resa tog avstamp i det snöiga Ranzaar, startpunkten för huvudrollen Cutter Slades äventyr, men nu fortsätter vi till betydligt mer gästvänliga landskap, i alla fall sett till temperaturen.

Shamzaar är ett grönskande område som doftar väldigt mycket Asien med sina frodiga sädesfält och ståtliga tempel. Okasankaar, å andra sidan, är ett stenigt och regnigt träskområde som här och var belyses av mystiska, skimrande frukter. Bigben och Appeal siktar fortfarande på att släppa Outcast: Second Contact någon gång under hösten.

Här är de två nya klippen från spelet.

Outcast – Second Contact – Adelpha Series Ep 2 – Shamazaar

After the snow-covered lands of Ranzaar in the first episode, we explore Shamazaar – Hot and humid, it’s a land known for its temples and considered holy by the inhabitants of this alien planet. Outcast – Second Contact releases this autumn on PC, PS4 and Xbox One.

Outcast – Second Contact – Adelpha Series Ep 3 – Okasankaar

In this episode we explore the gloomy swamps of Okasankaar, a dangerous world full of treacherous paths, trigger-happy enemies and savage creatures. Outcast – Second Contact releases this autumn on PC, PS4 and Xbox One.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts