Nya spelsekvenser från Code Vein

Nya spelsekvenser från Code Vein

I slutet av april avslöjade Bandai Namco det nya spelet av den interna God Eater 2: Rage Burst-studion. Det kallas för Code Vein och beskrivs som ett “dungeon exploration-type, hard action RPG” ” vilket vi på PC Gamer utan problem översätter till “Dark Souls fast med mer anime”, vilket i mina öron låter rätt okej.

Under E3 bekräftades det svart på vitt att spelet kommer släppas till Steam, och nu har vi fått ännu ett nytt litet gameplay-klipp att vila ögonen på. Vi får exempel på några rejält Darksiders-doftande miljöer såsom raserade parkeringshus, men även lite mer utomvärldsliga miljöer som stora grottor belysta av kristaller.

Under gameplayvideon här nedan hittar ni också den officiella E3-trailern som vi av någon märklig anledning missade att täcka här på sidan när den var ny. Code Vein släpps någon gång under nästa år.

『CODE VEIN』プレイ動画(基本攻撃)

『CODE VEIN』の基本攻撃のプレイ動画。剣や銃剣、斧槍など、それぞれ個性的なアクションができる武器の中から、プレイスタイルに合わせて選択することができる。今回の動画では、その一部を紹介。 『CODE VEIN』では基本攻撃に加えて、吸血牙装(ブラッドヴェイル)を使った吸血攻撃、吸収した敵の血を用いて様々な戦闘効果を発現する”練血”が存在し、その組み合わせによって、自由度の高い戦闘スタイルの構築が可能。 ■『CODE VEIN』公式サイト http://www.code-vein.com/?utm_source=youtube&utm_medium=direct&utm_campaign=direct ■『CODE VEIN』公式Twitterアカウント https://twitter.com/CODE_VEIN ——————————- CODE VEIN ——————————- ジャンル:ドラマティック探索アクションRPG 発売日:2018年発売予定 プラットフォーム:PS4/Xbox One/STEAM (C)BANDAI NAMCO Entertainment Inc. 【チャンネル登録はこちら】 http://bnent.jp/youtube/

Code Vein – PS4/XB1/PC – Thorns of Judgement (E3 2017 Trailer)

Code Vein is coming to PS4, XB1 and PC in 2018! In the not too distant future, a mysterious disaster has brought collapse to the world as we know it. Towering skyscrapers, once symbols of prosperity, are now lifeless graves of humanity’s past pierced by the Thorns of Judgment.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts