Ny spelbar kvartett bekräftad för Marvel vs Capcom: Infinite

Ny spelbar kvartett bekräftad för Marvel vs Capcom: Infinite

Tidigare den här veckan bekräftades Darkstalkers-kämpen Jedah för Capcoms nya fightingspel Marvel vs Capcom: Infinite. Här ser du ett klipp där han gör upp mot Guardians of the Galaxys Gamora, och nu har Capcom avslöjat ytterligare en kvartett nya kämpar.

Säg hej till Nemesis (det stora stygga hotet från Resident Evil 3), Frank West (Dead Rising-seriens frontfigur), Mike Haggar (känd från klassiska beat’em up-serien Final Fight) och Spider-Man, en kille som gillar att sitta upp och ner i taket och kläcka ur sig töntiga oneliners.

Det mesta av det här ligger i linje med den uppställning som läckte ut via NeoGAF i slutet av maj, så det är förmodligen bara en tidsfråga innan resten av karaktärerna bekräftas. Marvel vs Capcom: Infinite släpps den 19 september, och nedan ser ni en instagram-video som ger oss våra första smakprov av ovan nämnda karaktärer.

New characters confirmed for Marvel vs Capcom: Infinite! Haggar, Spider-Man, Tyrant and Frank West. New build will be playable tomorrow! #Capcom #sdcc2017 #Marvel #fightinggames

3 Likes, 1 Comments – Chris Del Castillo (@nr_chris) on Instagram: “New characters confirmed for Marvel vs Capcom: Infinite! Haggar, Spider-Man, Tyrant and Frank West….”

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts