Nu är Overwatch-hjälten Doomfist officiellt spelbar

Nu är Overwatch-hjälten Doomfist officiellt spelbar

Tidigare den här månaden skrev vi en ramsa om den nya Overwatch-hjälten Doomfist, och förundrades över hur sanslöst stor hans bepansrade knytnäve är. Doomfist har varit spelbar på den publika testservern sedan dess, men nu har han rullats in i den officiella hjälteuppställningen, något Blizzard valt att lyfta fram genom att släppa en ny trailer där Doomfist demonstreras i aktion.

YouTube

No Description

Overwatch har även fått en ny patch som ni kan läsa om i detalj på den officiella hemsidan.

Bland höjdpunkterna hittar vi (förutom Doomfist) de utlovade förändringarna av lootlådorna (som vi skrivit om tidigare) och stora uppdateringar av highlight-systemet som bland annat tillåter spelare att spela in 12 sekunder gameplay när som helst via ett enkelt knapptryck.

Här är en video där Blizzards Jeff Kaplan pratar mer om Doomfist.

Developer Update | Introducing Doomfist | Overwatch

Game Director Jeff Kaplan introduces Overwatch’s 25th hero, DOOMFIST-providing some insight into his back story, abilities, and overall strategy. Doomfist is currently available for testing on the PTR.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts