Ni no Kuni II försenas till nästa år

Ni no Kuni II försenas till nästa år

I början av det här året fick vi pc-spelare en alldeles förträfflig överraskning: Bandai Namco och Level 5 avslöjade nämligen att Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, uppföljare till det konsolexklusiva japanska rollspelet från 2012, kommer släppas till pc. Sedan dess har vi slängt ett öga på korta spelsekvenser och en längre gameplaydemo från årets E3-mässa.

Det var tänkt att Ni no Kuni II skulle släppas den 10 november, men nu kommer spelets regissör Akihiro Hino med beklagliga besked. Spelet försenas till nästa år, och det nya lanseringsdatumet är den 19 januari. Läget kunde ha varit värre med andra ord, och det känns också som att det här nya datumet kommer leda till större försäljningspotential när man slipper konkurrera med storspelsruschen i november.

Någon större anledning till förseningen ges inte (förutom det gamla vanliga “vi vill göra spelet bättre”) men Akihiro Hino tar tillfället i akt att förtydliga att Ni no Kuni II inte kommer ha multiplayer online, men väl onlinefunktioner av annan natur. Så nu vet vi det, om nu någon av någon anledning hade trott eller hoppats på motsatsen.

Här är Akihiro Hinos meddelande i sin helhet.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom – PS4/PC – Special message from director Hino-san

SUBTITLES AVAILABLE. Here is a special message from game director Hino-san announcing the release of Ni no Kuni II: Revenant Kingdom on January 19th 2018. Like us: https://www.facebook.com/ninokunigame Follow us: https://twitter.com/Bandainamcoeu Visit us: https://www.bandainamcoent.eu // www.ninokunigame.eu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts