Nazistisk frågesport visas up i nya Wolfenstein II-teasern

Nazistisk frågesport visas up i nya Wolfenstein II-teasern

Hur knagglig är egentligen din skol-tyska? I den alternativa verkligheten där Wolfenstein II: The New Colossus utspelar sig kan den nämligen innebära skillnaden på liv och död.

Det får vi se smak på i den här nya teasern som består av ett inslag från frågesporten German or Else!

Wolfenstein II: The New Colossus – German or Else!

It’s not enough for the Nazis to simply subjugate the planet. That’s why they are even imposing their will on pop culture, taking what would have been iconic American TV shows and producing them with a uniquely German attitude. Watch an episode of German… or Else!

Den som övat på sina glosor går vinnande ur leken, medan förloraren skickas på “omskolning” till publikens glädje. Programledaren påminner om att engelskan snart ska bort och att det därefter bara är tyska som gäller, så det är bäst at plugga på.

Jag har en känsla av ett viss BJ Blazkowicz inte är helt nöjd med den sortens underhållning, och mycket riktigt avslutas trailern med några härliga sekunder med lika brutal som tillfredsställande nazi-slakt. Wolfenstein II: The New Colossus ser med andra ord ut att behålla originalets imponerande mix av svart humor och nattsvart brutalitet. Najs!

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts