Någon underbar själ har gjort en musikalisk långfilm i Line Rider

Någon underbar själ har gjort en musikalisk långfilm i Line Rider

Sedan den första Flash-baserade versionen av Line Rider, spelet där du ritar en bana som en liten halsduksklädd figur på kälke sedan åker, dök upp 2006 har tusentals spelare använt det för att skapa extremt imponerande banor med olika teman och unika gimmicks. Googla bara “best line rider map ever” om du vill döda några timmar.

Men mig veterligen har ingen tagit steget ut och gjort en långfilm med spelet – fram tills nu. Ben Harvey heter mannen som står bakom This Will Destroy You: A Line Rider Feature Film, en timslång bana som är tonsatt och perfekt synkad med den självbetitlade debutskivan av postrock-bandet med samma namn. Dra på ett par hörlurar och njut:

This Will Destroy You: A Line Rider Feature Film

The first ever Line Rider Feature Film. Enjoy! Recommended viewing: Large screen, good audio. (Like you would a movie) Read more: https://www.patreon.com/posts/13155074 If liked this and would like to help me make more art with Line Rider, consider supporting me on Patreon!

Det du just sett tog 18 månader och mer än 250 timmars arbete för att åstadkomma, och den sortens dedikation och kreativitet ska självklart prisas. Vill du se mer av Ben har han fler Line Rider-videor på sin YouTube-kanal.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts