Multiplayerbetan av Battlefront II börjar i oktober

Multiplayerbetan av Battlefront II börjar i oktober

Star Wars: Battlefront II släpps nu i höst, den 17 november. Förutom en kraftigt utbyggd multiplayerdel av Dice (med kartor och hjältar från alla tre filmtrilogier) väntar också rymdstrider av Burnout-utvecklarna Criterion och en fullfjädrad enspelarkampanj av den Jade Raymond-ledda studion EA Motive.

Nu har Electronic Arts avslöjat att den utlovade multiplayerbetan av Battlefront II kommer äga rum mellan den 6 och 9 oktober. De som förhandsbokar spelet kommer dock kunna börja spela redan den 4 oktober, men eftersom man inte ska förhandsboka spel så gör vi vårt bästa för att ignorera det.

I betan kommer vi få prova på Naboo-kartan som vi såg under E3 (klontrupper mot battle droids hämtade från prequel-trilogin) och en Starfighter Assault-strid där vi kommer få flyga omkring i diverse mer eller mindre kända rymdskepp. Vi kommer få reda på mer om det sistnämnda under Gamescom-mässan i slutet av augusti.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts