Milkshakes och nazister i nya Wolfenstein

Milkshakes och nazister i nya Wolfenstein

Min favoritscen – bland många – i Wolfenstein: The New Order är BJ Blazkowicz första möte med frau Engel i tågvagnen på väg till Berlin. Den må påminna lite väl mycket om källarscenen i Inglorious Basterds, men den fick mig ändå att sitta som på nålar och introducerade mig för min favoritkaraktär i hela spelet (och tack och lov återkommer frau Engel som en ännu större skurk i uppföljaren).

Nu har vi fått en ny trailer för Wolfenstein II: The New Colossus, och precis som de flesta andra som följt i E3:s kölvatten bjuder den på en förlängd version av en av de scener vi såg under Bethesdas presskonferens. Den här gången återvänder vi till den amerikanska dinern där en törstig nazist spatserar in och ber om en jordgubbsmilkshake innan han anmärker att Blazkowicz ser oroväckande bekant ut.

Wolfenstein II: The New Colossus släpps den 27 oktober. Här är den nya trailern.

Wolfenstein II: The New Colossus – Strawberry Milkshake

Mmm, the strawberry milkshake. A delicious summer treat so refreshing, it’s considered to be a “favorite American thing” to one particular Nazi Kommandant, who decided to pick one up at a local diner in Roswell, New Mexico. Unfortunately, BJ Blazkowicz just happens to be at that same diner, leading to a very tense encounter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts