Mass Effect: Andromeda verkar ha gjort sig av med Denuvo

Mass Effect: Andromeda verkar ha gjort sig av med Denuvo

Tidigare den här veckan fick Mass Effect: Andromeda en ny uppdatering. Bland nyheterna hittar vi ytterligare finjusteringar av ansiktsanimationerna, en ny och mer utmanande svårighetsgrad till onlineläget kallad Platinum, en ny fiendefraktion bestående av flera olika raser och spelbara batarians, även kända som originaltrilogins främsta rövhålssläkte. Du kan läsa om nyheterna i detalj här och här.

Nu har det emellertid visat sig att en extra välkommen nyhet slunkit mellan springorna. Enligt DSO Gaming har Mass Effect: Andromeda numera gjort sig av med det närmast ökända piratkopieringsskyddet Denuvo, som vid både ett och annat tillfälle (nu senast i samband med Rime) påstås ha haft en verklig negativ inverkan på de berörda spelens prestanda. Vi vet dock ännu inte om Denuvo är borta för gott i det här fallet.

Oavsett kommer Mass Effect: Andromeda även i fortsättningen skyddas av Electronic Arts egna system Origin, men om du haft tekniska problem med spelet tidigare är det absolut värt att starta upp det igen för att se om situationen förbättrats.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts