Lootlådor kommer till Starcraft II

Lootlådor kommer till Starcraft II

I november går årets upplaga av Blizzcon av stapeln i Anaheim, Kalifornien. Eventet till ära kommer Blizzard introducera War Chests till deras vansinnigt populära strategispel Starcraft II med start imorgon. I korthet rör det sig om lootlådor i Overwatch-stil, och man kommer kunna låsa upp mängder av kosmetiska föremål som skins, dekaler, sprejer och emoticons, både i Starcraft II och andra Blizzard-spel.

25 procent av intäkterna kommer gå direkt till Starcraft II:s esportscen. 200 000 dollar kommer användas för att utöka prispotten under Blizzcon, medan resten av pengarna går till eventproduktioner under nästa säsong. Lootlådorna är ändå inte ett permanent inslag i Starcraft II och den sista dagen man kan inhandla dem är den 4 oktober, följt av en månad med dubbel xp och ytterligare möjligheter att låsa upp belöningar.

Om du inte får tag i alla skins du vill ha behöver du ändå inte oroa dig desto mera: de kommer alla kunna inhandlas för fullpris vid ett senare datum. Här är en video där Blizzard berättar om de nya lootlådorna, och på den officiella hemsidan finns ännu mer information.

StarCraft II: War Chest

War Chest: BlizzCon 2017 introduces more than 70 new items (spread across three phases), including sprays, emoticons, exclusive portraits, and StarCraft II’s first army-wide skins, all for a steeply discounted price. Learn More: http://blizz.ly/WarChest Each War Chest begins with a single unit skin and an exclusive portrait.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts