Livet som huvudjägare i Wild West Online

Livet som huvudjägare i Wild West Online

Tidigare i år avslöjades 612 Games nya massiva onlinerollspel Wild West Online. Det är exakt vad det låter som, men om du ändå finner konceptet förvirrande så finns det en officiell hemsida och en officiell FAQ att ögna igenom för den vetgirige. Spelet är byggt för pc från grunden och äger rum i en systemdriven, öppen värld där man kan slåss mot både andra spelare och datorstyrda skurkar tillsammans med det lokala djurlivet.

Nu har 612 Games släppt en ny sex minuter lång gameplayvideo där vi får följa med Stefan, executive producer, och hans vän Mike på jakt efter det dödligaste bytet av alla: människan. Människan i det här fallet råkar vara spelarstyrd (tror jag i alla fall, det är lite oklart) och i Wild West Online kommer man automatiskt hamna på Most Wanted-listan om man beter sig som ett as, varpå man förmodligen får en och annan spelare efter sig.

Här och var hittar man också dagstidningar som fördjupar spelvärlden genom att bland annat lyfta fram dåd som utförts av faktiska spelare, så det verkar som att 612 Games satsar hårt på att göra sitt spel så spelarstyrt och dynamiskt som möjligt. Wild West Online planeras bli klart i december, men om du är intresserad av att prova på en alpha- eller betaversion innan dess är det bara att anmäla sig via hemsidan och hoppas på det bästa.

Här är det nya gameplayklippet från Wild West Online.

Wild West Online Official Gameplay 1080p

The first unveiling of Wild West Online gameplay! Share this video with your friends if you like it! WILD WEST ONLINE is a systems-driven, open world, Wild West-themed action MMO built from the ground up for PC and featuring world exploration, resource gathering, PvP combat, PvE missions and much, much more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts