Little Witch Academia-spelet kommer till Steam!

Little Witch Academia-spelet kommer till Steam!

I början av året hade Studio Triggers nya animeserie Little Witch Academia premiär borta i Japan. Det sista avsnittet sändes för nästan exakt en vecka sedan och undertecknad var mycket nöjd med spektaklet, en av de mest välanimerade animeserierna på evigheter vars uppenbara kärlek för konsten lyste igenom i stort sett varje bildruta. Huvudrollen Akko var underbar att följa med sina tusentals olika ansiktsuttryck!

För ett tag sedan avslöjades Little Witch Academia: Chamber of Time, ett beat’em up-spel baserat på animerserien. Och nu har Bandai Namco släppt en ny trailer som bekräftar att ja, spelet kommer släppas till Steam och det kommer ske någon gång i början av nästa år. Man kommer få spela som karaktärerna från serien och ta del av en helt ny berättelse som utspelar sig i Luna Nova Magical Academys klassrum och omgivningar.

Här är den nya trailern för Little Witch Academia: Chamber of Time.

Little Witch Academia: Chamber of time – PS4/PC – Turn the magic on

Little Witch Academia: Chamber of Time is coming to Europe in early 2018 for PS4 and PC Digital. Cast Powerful Spells and Battle Gruesome Monsters in this Brand-New Side Scrolling Beat ‘Em Up RPG Based on the Little Witch Academia Anime Series Streaming Now on Netflix Having been inspired by a famous witch named Shiny Chariot, an ordinary girl named Atsuko “Akko” Kagari enrolls at Luna Nova Magical Academy – a prestigious school for young girls training to become witches.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts