Lawbreakers öppna beta är igång

Lawbreakers öppna beta är igång

Igår drog den öppna betan av Lawbreakers igång. Gears of War-skaparen Cliff Bleszinskys (för vissa av oss fortfarande Jazz Jackrabbit-mannen) nya multiplayershooter ska släppas redan 8 augusti, så nu är det dags för rejält beta-testande. Den som känner sig manad kan bara klicka in på Steam och ladda ner det. Betan innehåller nya kartan Vertigo, som på namnet låter som om den kan komma att utnyttja spelets gravitationsmanipulerande på höga höjder.

På E3 avslöjade Bleszinsky att Lawbreakers kommer att kosta 30 dollar, så för den som vill ta reda på om spelet känns värt de pengarna är betan ett utmärkt tillfälle att göra det. Här finns en trailer för den som inte riktigt vet vad spelet är för något.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts