Läckt lista över de spelbara hjältarna i Battlefront II

Läckt lista över de spelbara hjältarna i Battlefront II

Alltså, episod 3 var väl rätt okej ändå?

Anakin fick skrika “NOOOOO!” och Samuel L. Jackson fick flyga ut genom ett cg-fönster, och så fick vi stifta bekantskap med den coolaste Star Wars-droiden sedan HK-47, det vill säga den ljussabelsvingande general Grievous. Trots att han var en robot så verkade han lida av någon sorts obotlig hosta, vilket inte är logiskt överhuvudtaget men löjligt coolt ändå. Nu har en lista över de spelbara hjältarna i höstens blockbuster Star Wars: Battlefront II läckt ut via Reddit, och tack och lov hittar vi just Grievous bland utbudet.

En annan noterbar nyhet är att huvudrollen i Battlefront II-kampanjen också kommer vara spelbar online, närmare bestämt imperiets affischflicka Iden Versio. Listan verkar ändå inte vara komplett, Finn lyser med sin frånvaro och Electronic Arts har redan bekräftat att han kommer vara med (i form av gratis dlc tillsammans med med kapten Phasma, men ändå). Med andra ord lever Jar-Jar-hoppet fortfarande! Här är den nya listan över de spelbara hjältar vi kan förvänta oss i Star Wars: Battlefront II när det släpps den 17 november.

 • Boba Fett
 • Han Solo
 • Leia
 • Luke
 • Bossk
 • Chewbacca
 • Darth Vader
 • The Emperor
 • Grievous
 • Iden
 • Kylo Ren
 • Lando
 • Maul
 • Phasma
 • Rey
 • Yoda

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts