Kumail Nanjiani visar upp sin karaktär i Middle-Earth: Shadow of War

Kumail Nanjiani visar upp sin karaktär i Middle-Earth: Shadow of War

Kumail Nanjiani håller på att bli en av de mest populära komikerna i världen just nu. Inte nog med att han spelar en av huvudkaraktärerna i den framgångsrika serien Silicon Valley, han har också skrivit och spelat huvudrollen i filmen The Big Sick som är en av årets stora indie-framgångar med 98% på Rotten Tomatoes.

Vad kanske inte alla vet om Nanjiani är att han också älskar spel. Tillsammans med sin fru Emily V. Gordon presenterade han tidigare spel-podcasten The Indoor Kids och han har även skämtat om både Call of Duty och Heavy Rain i sin stand-up. Han har också lånat sin röst till karaktärer i andra säsongen av The Walking Dead och Mass Effect: Andromeda, och nu kommer han att göra detsamma för Middle-Earth: Shadow of War.

För ett smakprov på Nanjianis karaktär The Agonizer, kika in den här videon:

Official Shadow of War – Kumail Nanjiani as The Agonizer – Video

Kumail Nanjiani portrays fear in the form of The Agonizer. Take a peek into how this unique orc was brought to life in #ShadowOfWar, coming October 10, 2017 Available beginning October 10, 2017 on Xbox One, Xbox One X, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

Som ett stort fan av Nanjiani måste jag dock säga att jag inte är helt säker på om den här karaktären kommer funka. Konceptet med en osäker orc har komisk potential men de faktiska skämten känns för osubtila och självmedvetna för att verkligen landa ett skratt. Jag hoppas dock på det bästa – bland annat på att de lägger på ett mer skrovligt filter på Nanjianis röst så att han åtminstone känns mer orc:ig.

Middle Earth: Shadow of War släpps den 10e oktober.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts