Importera fiender och vänner till Shadow of War

Importera fiender och vänner till Shadow of War

Jag ska vara ärlig med er nu; jag har väldigt få egentliga minnen av min tid med Middle-Earth: Shadow of Mordor. Jag vet att jag klarade det, jag minns att sista bosstriden var en våt fjärt och att Gollums gästspel kändes forcerat och skitnödigt, men utöver det framstår spelet som en grå jämntjock dimma i mitt huvud. Ett väldigt roligt spel medan det varade, men inget som lyckats hålla sig kvar i mitt huvud under åren som gått.

Om du däremot har starka minnen av Middle-Earth: Shadow of Mordor (och det har rätt många, har jag hört) lär du bli glad över den nya trailern för Middle-Earth: Shadow of War här nedan. Vi får nämligen reda på att man kommer kunna importera sin främsta nemesis och sin främsta allierade från originalspelet till uppföljaren, och fortsätta bygga de relationer man lade grunden till för flera år sedan (förmodligen).

Här är den nya trailern för Middle-Earth: Shadow of War. Spelet släpps den 10 oktober.

Middle-earth: Shadow Of War – Nemesis Forge Trailer

The Nemesis Forge is a new update for Middle-earth™: Shadow of Mordor™ that will allow a player to bring their top Nemesis and Follower from Middle-earth™: Shadow of Mordor™ to Middle-earth™: Shadow of War™ when it releases on October 10, 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts