Hello Neighbor släpps den 29 augusti

Hello Neighbor släpps den 29 augusti

I oktober förra året smög vi över till den mystiska granngården och vi fick en första en glimt av Hello Neighbor, ett skräckbetonat stealth-spel av indiestudion Dynamic Pixels. Ett tag senare, i slutet av november, tog vi en titt på både en storytrailer och ett litet gameplayklipp som fokuserade på fyrverkerier, som kan användas för att avleda grannens uppmärksamhet.

Nu har Hello Neighbor fått ett officiellt lanseringsdatum. Spelet släpps den 29 augusti och kostar 28 euro, och via Steam kan man numera ladda ner en officiell demoversion. Om man förköper spelet får man dessutom omedelbar tillgång till hela fyra olika alpha-versioner som kartlägger Hello Neighbors resa mot den färdiga produkt vi snart får ta del av.

Här är trailern som släpptes i samband med E3 för några veckor sedan.

Hello Neighbor E3 2017 Trailer 4K

Shhhh. Pre-order Hello Neighbor On Xbox One or http://HelloNeighborGame.com today. Coming to Xbox One (including enhanced 4K on Xbox One X), Steam, GOG, Humble, and a few other unannounced platforms on August 29th.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts