Hellblade har gått guld, får ny trailer

Hellblade har gått guld, får ny trailer

Jag är en vän av mörker inom popkultur. Jag älskar slutet i skräckfilmen The Mist och blev helt till mig av upphetsning när jag insåg vad Nier: Automata egentligen handlade om. Men till och med jag vill dra upp rullgardinerna och gå ut i solljuset efter att ha sett den nya trailern för Ninja Theorys “indie-AAA”-spel Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Om du vill veta mer om spelet kan du kolla in de 10 gameplayminuter vi skrev om i onsdags. Hellblade handlar om den keltiska krigaren Senua, som tampas med både inre psykologiska demoner och gigantiska fiender med stora rostiga svärd. Målet är att ta sig till Helheim, vikingahalvetet, för att återförena Senuas döda älskares huvud med hans själ.

Hellblade: Senua’s Sacrifice släpps om nästa tisdag, den 8 augusti. Man kan inhandla det för 30 euro på Steam, och om man gör så innan lanseringsdatumet får man en digital serietidning som bonus. Här är den nya trailern.

Hellblade: Senua’s Sacrifice | Official Trailer | PS4 & PC

ALL ACTUAL IN-GAME FOOTAGE Hellblade Senua’s Sacrifice. Coming August 8th. Pre-order now for $29.99/£24.99/€29.99! Pre-order to receive a Dynamic Theme on PS4 and exclusive digi-comic on PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts