Här är Terry Crews i Crackdown 3

Här är Terry Crews i Crackdown 3

Under Microsofts presskonferens på E3 introducerades det nya sandlådespelet Crackdown 3 med hjälp av den amerikanska skådespelaren Terry Crews. Åtminstone jag blev lite förvirrad över huruvida han faktiskt kommer vara med i spelet eller ej, men nu har alla tänkbara tvivel skingrats på tydligast tänkbara sätt.

I den korta trailern nedan introduceras vi för karaktären Commander Jaxon, som delar både röst och utseende med Terry Crews. “We’re here to light shit up” meddelar han på typiskt Terry Crews-manér, men någon närmare information ges inte överhuvudtaget. Kommer man kunna spela som Terry Crews eller inte?

Inom kort klarnar förhoppningsvis ärendet eftersom Crackdown 3 släpps redan i höst, den 7 november, till Windows 10-butiken. Här är den nya trailern med Terry Crews.

Crackdown 3 – Commander Jaxon Reveal Trailer

Take a look at this turnaround video which showcased Terry Crew’s character, Commander Jaxon. Subscribe to GameSpot!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts