Här är lanseringstrailern för Fortnite

Här är lanseringstrailern för Fortnite

För en månad sedan, i samband med E3, fick vi reda på att Epic Games och People Can Flys färggranna evighetsprojekt Fortnite snart kommer bli spelbart för alla, efter en mer eller mindre intensiv utvecklingsperiod på sisådär sex år. Det här innebär ändå inte att spelet är på väg att bli klart, oh nej, men en early access-period kommer hur som helst inledas om lite mer än två veckor, den 25 juli.

Fortnite kommer bli free-to-play i framtiden, men under early access-perioden måste man betala för sig. De fyra olika utgåvorna kostar mellan 40 och 150 euro, och du kan bekanta dig med deras innehåll här. Rent spelmässigt är Fortnite ett samarbetsfokuserat överlevnadsspel där man kan välja mellan olika karaktärer i kampen mot de levande döda. Om man förhandsbokar spelet kan man börja spela redan den 21 juli.

Här är den filmiska lanseringstrailern för Fortnite.

Fortnite – Launch Cinematic Trailer (PEGI)

Strange things are afoot at the DurrBurger. Assemble the squad and get ready for the launch of Fortnite with the “Hard Days Night” cinematic short. Fortnite is the Action Building game from Epic Games coming to PlayStation 4, Xbox One, PC, and Mac in paid Early Access on July 25.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts