Här är lanseringstrailern för Fable Fortune

Här är lanseringstrailern för Fable Fortune

Jag brukade vara en av de där människorna som skrockar rått åt digitala kortspel. “Varför skulle man vilja spela kort? På datorn? För att man är i dum i huvudet?” brukade jag fråga mig själv, men sedan dök ett litet spel kallat Gwent upp i mitt liv och jag förstod kvickt att den här genren besitter dragningskraft så det räcker och blir över.

Men hur många digitala kortspel kan egentligen existera samtidigt utan att något av dem börjar lida? “Ett till” är Microsofts, Mediatonics och Flaming Fowl Studios svar, för Fable Fortune är ute i early access nu (både på Steam och i Windows-butiken). Spelet kommer bli free to play när det är “klart” men tills vidare måste man betala drygt 100 kr för tillgång via Early Access Founder’s Pack, som även innehåller 20 kortpaket att öppna.

Här är lanseringstrailern för Fable Fortune.

Fable Fortune Launch Trailer

Play as one of six unique Heroes in a collectible card game that combines the iconic world and characters of Albion with fast-paced and thrilling tactical gameplay. In Fable Fortune, your destiny is on the cards! Fable Fortune, out now in Game Preview for Xbox One and Windows 10, as well as Early access for Steam PC!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts