Här är lanseringstrailern för den andra säsongen av Mincecraft: Story Mode

Här är lanseringstrailern för den andra säsongen av Mincecraft: Story Mode

Tidigare i sommar bekräftades en andra säsong av Minecraft: Story Mode, Telltales handlingsdrivna version av Mojangs världsberömda men kantiga sandlådespel. Den första säsongen gick de flesta obemärkt förbi (i alla fall mig) men uppenbarligen var den framgångsrik nog för att motivera en uppföljare.

Det första avsnittet av Minecraft: Story Mode – Season Two släpps nästa tisdag, den 11 juli, och man kan inhandla den fullständiga säsongen för 20 euro och 69 cent på Steam fram till samma dag (därefter höjs prislappen till det ordinarie 23 euro). Här är den nya trailern för Minecraft: Story Mode – Season Two.

Minecraft: Story Mode – Season Two – OFFICIAL TRAILER

A new adventure beckons, sending Jesse on a quest to the darkest depths of the world – and beyond! Joined by a motley band of familiar faces, fortune hunters, sometime enemies and one deeply disobedient llama, there will be tough choices, peril aplenty and no shortage of People Who Will Remember That.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts