Här är en trailer för det psykologiska actionspelet Past Cure

Här är en trailer för det psykologiska actionspelet Past Cure

I början av 2016 grundades den nya indiestudion Phantom 8 Studio i Berlin. Det här är inte särskilt länge sedan när allt kommer kring, och många nygrundade studior brukar föredra att inleda med ett mindre projekt för att hitta sin identitet och etablera ett fungerade arbetsflöde. Så icke Phantom 8 Studio.

hemsidan beskrivs debuttiteln Past Cure som “ett unikt actionstealthspel i tredjeperson” som kommer innehålla 25 procent action, 25 procent stealth, 25 procent thriller och 25 procent skräck. Grafiskt siktar man på AAA-kvalitet genom användandet av 3d-scanning och motion capture, allt till ett “överkomligt pris” för miljontals spelare världen över. Ambitionerna är det onekligen inga fel på!

Nu har vi fått en ny trailer för som fokuserar på spelets berättelse. Vi ser klara drag av blockbusters som Inception och Jason Bourne-filmerna när ex-soldaten Ian slår sig igenom både den verkliga världen och en mystisk drömdimension i jakten på de människor som utfört skumma experiment på honom i ett mörkt fängelse någonstans i Europa.

Föga förvånande har Past Cure än så länge inte ett exakt lanseringsdatum, och vi vågar faktiskt sticka ut hakan och förutspå att spelet kommer försenas både en och två gånger innan allt är sagt och gjort. Här är den nya trailern för Past Cure.

PAST CURE- Story Trailer

Exact revenge on those who experimented on you in tense sci-fi thriller Past Cure, using stealth, fists and telepathic skills to uncover the secrets behind your imprisonment. Subscribe to our YouTube channel and follow us on www.facebook.com/pastcuregame and www.twitter.com/past_cure!

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts