Gör The Witcher 3 ännu snyggare

Gör The Witcher 3 ännu snyggare

Tycker du att The Witcher 3 ändå kunde vara lite, lite snyggare? Då kan du kolla in den här modden, av Halk Hogan PL, som bättrar på texturerna i spelet och gör dem lite skarpare och mer realistiska. Tydligen ska spelet inte bli särskilt mycket mer krävande av modden heller, vilket ju är en trevlig bonus. Som så ofta är det Nexus-verktyget som gäller om du vill testa modden. Du kan läsa mer om modden och finna en beskrivning av hur du installerar paketet här.

Läs också: Witcher 3 som överlevnadsspel

Kolla in förändringarna modden erbjuder i filmen nedan, och avgör själv om det är värt att ladda ner.

The Witcher 3 HD Reworked Project – UPDATE 4.6 Preview

Mod site and download: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/? For newest info about mod – visit CDProject forum thread: http://forums.cdprojektred.com/threads/62244-The-Witcher-3-HD-Reworked-Project-by-Halk-Hogan-PL Note: Many people ask how much modification impact performance. The answer is: It mainly depends on your video card and its VRAM, but generally modification doesn’t hit performance. Modification requires a 2GB VRAM for smooth gameplay.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts