Ett lite annorlunda fotbollsspel

Ett lite annorlunda fotbollsspel

Behold the Kickmen är ett fotbollsspel skapat av någon som inte förstår eller är intresserad av det som ofta kallas för ‘den vackra sporten'” kan man läsa på Behold the Kickmens Steam-sida. Och det är ju onekligen en rätt unik premiss att bygga ett sportspel på. Planen är av någon anledning rund och i trailern nedan får vi exempel på vad man gör i spelet, som att sparka på en boll och sedan sparka den lite till.

Behold the Kickmen började som ett Twitter-skämt och bör uppenbarligen inte tas på allvar, men det kan ändå ses som rätt giftig kritik mot dagens ofta hyperavancerade sportspel. I alla fall väljer jag att tolka det som det. Spelet kostar blott 3 euro och 59 cent fram till torsdag (då höjs prislappen till 4 euro) och användaromdömet skrivs som “väldigt positvt” baserat på 162 recensioner, så det kan gott och väl vara värt en chans.

Här är lanseringstrailern för Behold the Kickmen.

‘Behold the Kickmen’ Launch Trailer

BUY HERE http://store.steampowered.com/app/529440/Behold_the_Kickmen/ BEHOLD THE KICKMEN is a football game made by someone who has no understanding of, or interest in, what is affectionately known as “The Wonderful Game”. Start at the bottom of the Big Boring Football Spreadsheet and grind your way up to become the best at the football anyone’s ever seen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts