The Escapists 2 släpps den 22 augusti

The Escapists 2 släpps den 22 augusti

Förra hösten avslöjades The Escapists 2, Mouldy Toofs och Team 17:s uppföljare till fängelsesimulatorn med samma namn (minus tvåan då) från 2015. Nu har vi fått en ny trailer som avslöjar att The Escapists 2 släpps i slutet av sommaren, den 22 augusti, och om man förköper spelet (20 euro via Steam) får man tillgång till det exklusiva materialet The Glorious Regime där man måste rymma från ett fängelse djupt inne i djungeln.

Bland nyheterna i The Escapists 2 hittar vi en rad olika multiplayerlägen (lokalt och online, co-op och tävlingsinriktat), ett nytt stridssystem (lock on-funktion, blockeringar, starka och svaga attacker), nya flyktmöjligheter (knyt ihop lakan!) , nya tillverkningsbara föremål (bland annat en taser), utökade aktiviteter (man kan vara med i ett band!), en ny grafisk stil samt större möjligheter att skräddarsy sin karaktär, inklusive kön.

Här är den nya trailern för The Escapists 2.

The Escapists 2 Pre-order & Release Date Trailer

Design and create your own The Escapists 2 inmate: https://www.theescapists2game.com/ Steam pre-order: http://bit.ly/Escapists2Steam Xbox One pre-order: Coming soon. PlayStation 4 pre-order: Coming soon. Prisoners, those who pre-order will get access to an additional prison, The Glorious Regime! In this pulse-pounding penitentiary, players will experience the thrill of escaping a hidden compound deep in the jungle.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts