Enorma modden Beyond Skyrim – Bruma ute nu

Enorma modden Beyond Skyrim – Bruma ute nu

De av oss som spelade Oblivion när det begav sig minns säkert det snöiga Bruma. Nu kan du återvända till staden med omnejd igen, cirka 200 år senare, tack vare den stora modden Beyond Skyrim – Bruma. Detta är första etappen i det fullständigt gigantiska projektet Beyond Skyrim – Cyrodiil, vars mål är att återskapa hela Oblivion i Skyrim.

Storleksmässigt är den här modden större än Bethesdas egen Dragonborn-expansion. Nya uppdrag, flera timmar ny musik, 24000 inspelade repliker och en stor landmassa borgar för gott om utforskande. Du kommer kunna använda din nuvarande karaktär som den är även i modden. Dock krävs att du äger både grundspelet och alla tre expansionerna, eller Legendary Edition, för att kunna spela modden. Läs mer om hur du installerar den på Nexus.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts