En timme från den nya The Lord of the Rings Online-expansionen

En timme från den nya The Lord of the Rings Online-expansionen

Jag ska vara ärlig med er nu, kära läsare. Jag hade faktiskt ingen aning om att det gamla goda massiva onlinerollspelet The Lord of the Rings Online fortfarande var en grej (originalet släpptes för lite över tio år sedan) men tydligen lever det fortfarande. Om lite mer än två veckor, den 31 juli, släpps nämligen den sjätte expansionen Mordor, och som namnet antyder kommer vi resa till Saurons karga hemvist den här gången.

Det kommer tre olika utgåvor av Mordor, varav den billigaste kostar 40 dollar. Du kan bekanta dig med deras innehåll här, och spelet skryter bland annat med över 300 nya quests, en ny klass (High Elves), hundratals nya Deeds, ett nytt Allegieance-system och ett nytt instanskluster med raid. Jag har ingen aning om vad det mesta av det här betyder men nedan kan ni se en timme från spelet ackompanjerat av utvecklarnas kommentarer.

QuarterMasterU and Cordovan talk Mordor and More! – +Cord of the Rings

QuartermasterU joins Cordovan to talk about the Mordor Pre-Purchase program and more! Thanks for watching. We’re live every Thursday starting at Noon Eastern on Twitch, YouTube, and Facebook.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts