En kort glimt av kampanjen i Star Wars: Battlefront II

En kort glimt av kampanjen i Star Wars: Battlefront II

Vid det här läget har vi sett mer än tillräckligt av multiplayerläget i Star Wars: Battlefront II, i alla fall om ni frågar mig. Ett alltför stort sjok av EA Play-eventet i samband med E3 ägnades åt en långdragen drabbning mellan klontrupper och stridsdroider på planeten Naboo från prequel-trilogin, inklusive gätsspel av mäktiga hjältar som Darth Maul och den nya trilogins huvudroll Rey.

Spelets enspelarkampanj är å andra sidan fortfarande höljd i dunkel. Vi har förvisso presenterats för premissen fler gånger än nödvändigt (vi får betrakta händelserna från avslutningen av Return of the Jedi från imperiets perspektiv) men spelsekvenser är det fortfarande ont om och kommer så vara ett tag framöver av allt att döma.

Hur som helst har vi fått en ny trailer som tar med oss bakom kulisserna för just storyläget. Mestadels koncentrerar vi oss på skådespelarna och deras motion capture-insatser, men vi får även några sekunder där vi får följa med Iden Versio, berättelsens huvudroll, medan hon springer igenom en korridor.

Sekvensen presenteras föga förvånande ur ett tredjepersonsperspektiv och är över innan vi hinner säga hej, men nu känner vi oss lite säkrare att enspelarkampanjen inte är en enda lång utstuderad lögn i alla fall. Star Wars: Battlefront II släpps den 17 november och här är den nya bakom-kulisserna-videon.

Star Wars Battlefront 2: Behind The Story

Pre-order now.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts