En Humble Bundle med Saints Row-tema

En Humble Bundle med Saints Row-tema

Den 15 augusti släpps det nya Saints Row-doftande spelet av Saints Row-utvecklarna Volition. Det går under namnet Agents of Mayhem, och för några veckor sedan publicerade vi en fet förhandstitt där allas vår Fredrik Eriksson uttryckte vissa farhågor, inte minst på grund av frånvaron av co-op (som fortfarande känns som en av det här spelårets mest självklara missade möjligheter).

Det återstår att se om Agents of Mayhem blir ett bra spel eller inte, men medan vi väntar har vi getts möjligheten att komplettera vår Saints Row-samling (förutom det första spelet då, men det släpptes ju enbart till Xbox 360). En Humble Bundle med Saints Row-tema har nämligen dragit igång, och för en dollar får vi Saints Row 2 tillsammans med bonustitlarna Risen 3: Titan Lords Complete Edition, Deadlight: Director’s Cut och Homefront.

Om man betalar mer än 5 dollar och 8 cent (i skrivande stund det rådande genomsnittet) utökas listan med det oändligt hyllade Saints Row: The Third, spinoffen Saints Row: Gat Out of Hell, Mighty No. 9 och Killer is Dead: Nightmare Edition. Den här prisnivån kommer utökas med ytterligare titlar nästa vecka. Slutligen, för 15 dollar eller mer, får vi Saints Row IV: Game of the Century Edition, Saints Row: The The Third – The Full Package, Saints Row: Gat Out of Hell – Devil’s Workshop Pack och Homefront: The Revolution Standard Edition.

Vi passar även på att påminna om den ännu aktuella Telltale Games-bundlen vi skrev om förra veckan som numera utökats med The Walking Dead: 400 Days, Jurassic Park: The Game och sist men inte minst Sam & Max: Devil’s Playhouse. Tack och lov!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts