En första titt på nazizombierna i Call of Duty: WWII

En första titt på nazizombierna i Call of Duty: WWII

Jag var rätt hoppfull där ett tag.

Co-op-läget Spec Ops i Modern Warfare 2 är fortfarande det roligaste jag haft med Call of Duty-serien sedan originalspelet, så när det tidiga läckta materialet för Call of Duty: WWII starkt antydde att vi skulle få något liknande i årets spel började jag gnugga händerna av förväntan.

Tyvärr visade det sig att det endast rörde sig om ännu en ny zombiekampanj, som ju varit standard för varje ny del i den här serien de senaste åren. Om man gillar dem är det givetvis goda nyheter, men själv kunde jag ärligt talat inte bry mig mindre och kommer återigen göra mitt bästa för att ignorera dess existens.

Här nedan är hur som helst den första trailern Call of Duty: WWII – Nazi Zombies som kommer vara en del av Call of Duty: WWII när det släpps den 3 november. Du kan också läsa mycket mer om zombierna på den officiella hemsidan och bekanta dig med de spelbara karaktärerna.

Official Call of Duty®: WWII Nazi Zombies Reveal Trailer

Sledgehammer Games delivers an original and terrifying new co-op survival experience in Call of Duty®: WWII Nazi Zombies. Players will embark on a chilling and mysterious journey through a snowy Bavarian village in Mittelburg, Germany, as they attempt to recover priceless works of art stolen by the Axis powers in World War II.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts