En första titt på den nya kartan i Playerunknown’s Battlegrounds

En första titt på den nya kartan i Playerunknown’s Battlegrounds

Under PC Gaming Show berättade Brendan “Playerunknown” Greene att hans oerhört framgångsrika onlinespel Playerunknown’s Battlegrounds är på väg att utökas med två nya kartor, en i Perus torra öknar och en annan snöig karta belägen vid det adriatiska havet. Nu har Greene besökt Blueholes nya kontor i Madison, Wisconsin och han tog med sig de två första skärmdumparna från den förstnämnda kartan.

På bilderna ser vi sand, kaktusar och trädgårdsmöbler som parkerats ute i den gassande solen. Vi skymtar också en cykel, ett fordon som skulle ge de taktiska rävspelen i Playerunknown’s Battlegrounds ännu en dimension genom att tillåta spelare att färdas långa sträckor utan att göra särskilt mycket väsen om sig. Ett tåg syns också på en bild, men personligen tvivlar jag på att man kommer kunna köra det.

Här är bägge bilderna och Brendan Greenes fullständiga tweet. Vi vet ännu inte när den nya kartan kommer släppas, men någon gång innan sommarens slut känns som en rimlig gissning.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

I’m at our new @PUBATTLEGROUNDS office in Madison today. The team is working on our desert map. Here’s a WIP preview of this new location…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts