Den nya Hearthstone-expansionen har avslöjats

Den nya Hearthstone-expansionen har avslöjats

Tidigare i år släpptes den femte Hearthstone-expansionen Journey to Un’Goro tillsammans med hela 135 nya kort. Spelet hamnade dock lite i blåsväder när en Reddit-användare körde en simulation som kom fram till att man i genomsnitt var tvungen att betala 400 dollar för att få tillgång till alla nya Un’Goro-kort.

Av den här anledningen (eller så inte) har Blizzard justerat balansen i Hearthstone, och ser numera till att man aldrig får för många dubbletter i ett och samma paket, och om man öppnar ett nytt Legendary-kort garanteras man alltid ett som man inte redan har (förutom om man har exakt alla då, men då är man ju lite galen).

Nu har Blizzard avslöjat den andra av årets tre Hearthstone-expansioner. Knights of the Frozen Throne släpps i augusti och tar oss till Northrend, Azeroths nordspets, och ger oss uppgiften att bestiga Icecrown Citadel vars härskare Lich King agerar expansionens slutboss. För att hjälpa till i det här ärendet förvandlas alla kort över alla klasser till Death Knights, och man får därmed också nya förmågor att leka med.

Du kan läsa mycket mer om Knights of the Frozen Throne här, och i videon nedan går Blizards Ben Brode och Jason Chayes igenom nyheterna i detalj, inklusive utvalda nya kort. Fler avslöjanden väntar den 24 juli.

Hearthstone: Announcing the Knights of the Frozen Throne

LEARN MORE about the Knights of the Frozen Throne: www.TheFrozenThrone.com SUBSCRIBE to follow Hearthstone: http://blizz.ly/Subscribe Join Production Director, Jason Chayes and Game Director, Ben Brode as they announce the Blizzard Entertainment’s newest Hearthstone expansion, Knights of the Frozen Throne, which comes out this August.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts