De fysiska förpackningarna för Mighty No. 9 har äntligen skickats ut

De fysiska förpackningarna för Mighty No. 9 har äntligen skickats ut

Förra sommaren släpptes actionplattformaren Mighty No. 9, spelet som var tänkt att bli Mega Man-medskaparen Keiji Inafunes storslagna comeback. Nu blev det inte riktigt så. Efter att Kickstarter-kampanjen gått igenom den ena pinsamheten efter den andra släppts slutligen den mediokra slutprodukten, och Joakim Kilman delade ut betyget 55 procent i vår recension tillsammans med omdömet “kompetent men charmlöst”.

Ett år senare har de fysiska förpackningarna äntligen börjat skickas ut till Kickstarter-finansiärer världen över, men de har inte blivit gladare för det. Ursprungligen utlovades en förpackning som skulle “tillfredsställa den inre samlaren eller old-school-gamern” och den skulle också innehålla spelets manual. Istället fick finansiärerna en låda som de var tvungna att vika ihop själva, som dessutom inte var stor nog för att rymma manualen.

Reaktionerna på Twitter lät inte vänta på sig. Här är tre av dem.

Andrew Puchniarz on Twitter

A year after release, my Mighty No. 9 box finally showed up. The manual is too big to fit inside. “It’s better than nothing.” -#MightyNo9

Tom Lynch on Twitter

I finally got my Japanese manual and box from the #mightyno9 kickstarter and the manual DOES NOT FIT IN THE BOX! One last knife to twist

René Esteves on Twitter

THE MANUAL DOESN’T EVEN FIT INSIDE THE BOX. #MightyNo9 #ThankYouForThisGift

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts