Casey Hudson åtevänder till Bioware

Casey Hudson åtevänder till Bioware

Casey Hudson inledde sin första stint hos Bioware för nästan 20 år sedan. Han finslipade sina kunskaper under utvecklingen av MDK 2, Baldur’s Gate II och Neverwinter Nights innan han intog regissörsstolen inför Star Wars: Knights of the Old Republic (fortfarande mitt personliga favoritspel) och följde upp med samma roll under utvecklingen av den ursprungliga Mass Effect-trilogin.

Under 2014 lämnade Casey Hudson Bioware för att syssla med andra projekt ett tag, men nu har han återvänt hem. Du kan läsa hans egna tankar om det hela här. Casey Hudson ersätter Aaryn Flynn som general manager, och Flynns avsked kan man i sin tur ta del av här. Det verkar inte finnas något ont blod bakom det skedda, och under de kommande veckorna kommer Flynn hjälpa Hudson att acklimatisera sig till sin nya roll.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts