Blue Reflection släpps till Steam den 29 september

Blue Reflection släpps till Steam den 29 september

För några veckor sedan klarade jag Persona 5. Det tog exakt 113 timmar och 25 minuter fördelat över tre månader, så det är inte undra på att jag fortfarande brottas med viss separationsångest (och inte blir det bättre av att jag finner mig själv lyssna på Rivers in the Desert åtminstone tre gånger om dagen, ofta ackompanjerat av behagliga rysningar och/eller nostalgiska suckar).

Med andra ord börjar det bli dags att fundera över vad som kan tänkas fylla det numera tomma jrpg-formade hålet i mitt liv, och Koei Tecmo har lite lagom lägligt presenterat en utmärkt kandidat. Blue Reflection utvecklas av Atelier-skaparna Gust och kommer släppas till Steam den 29 september. Nedan ser ni en hyperfärsk trailer.

Blue Reflection formligen skriker “vi älskar Persona också!” med sin blandning av japanskt skolliv, till synes tårdrypande melodramatik och söta flickor som transporteras till magiska världar för att slåss med och mot allehanda monster. Huvudrollsinnehavaren Hinako får sällskap av de magiska tvillingarna Yuzu och Lime, och tillsammans måste de rädda världen för att vem annars ska göra det liksom.

Här är den nya trailern för Blue Reflection.

BLUE REFLECTION – REVEAL TRAILER!

Blue Reflection GUST Studios’ latest JRPG and original IP! Releasing for PS4 and PC (Steam) 29/09/17 Taking her first steps back into an everyday school life, Hinako is lost in a sea of unknown faces until she encounters a middle school friend, Sanae Nishida.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts