Blizzard diskuterar Lich King i nya Hearthstone-expansionen

Blizzard diskuterar Lich King i nya Hearthstone-expansionen

Tidigare den här månaden presenterades Knights of the Frozen Throne, den nya expansionen till Blizzards sanslöst framgångsrika digitala kortspel Hearthstone. Spelaren kommer få uppgiften att bestiga Icecrown Citadel, och det tveksamma nöjet att utmana Lich King i eller på tornets absoluta topp.

Nu har Blizzard släppt en video där Hearthstone-designern Dave Kosak berättar mer om Lich King. Till en början fann man det svårt att klura ut hur man skulle kombinera Hearthstones lättsamma humor med Lich Kings seriösa och mörka personlighet, men man tror sig ha hittat en lösning genom att koncentrera sig på fjärde väggen-humor.

Lich King reagerar också olika beroende på vilken klass man spelar som när man möter honom, och om man lyckas gå segrande ur matchen med alla nio karaktärsklasser (vilket ska vara väldigt svårt) kommer man kunna låsa upp ett Paladin-porträtt baserat på Arthas, den tvålfagra prins Lich King var innan han blev butter och elak.

Här är den nya videon i dess helhet.

Hearthside Chat with Dave Kosak: Knights of the Frozen Throne Missions

Join Hearthstone Designer, Dave Kosak as he discusses what awaits you in the free Missions coming with Knights of the Frozen Throne. LEARN MORE about the Knights of the Frozen Throne: http://www.TheFrozenThrone.com SUBSCRIBE to follow Hearthstone: http://blizz.ly/Subscribe In Knights of the Frozen Throne, Azeroth’s greatest heroes are called to Northrend once again to battle the Lich King .

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts