Battlefield 1 och Titanfall 2 är på väg till Origin Access

Battlefield 1 och Titanfall 2 är på väg till Origin Access

Vet ni vilka spel som är bra? Battlefield 1 och Titanfall 2.

I alla fall enligt våra recensenter Mats Nylund (92 procent till Battlefield 1) och Mattias Frost (89 procent till Titanfall 2). Bägge spelen släpptes så sent som förra hösten, och har sedan dess fått mängder av uppdateringar (betalexpansioner i det första fallet, gratiskartor i det andra) vilket gör att de fortfarande känns väldigt aktuella. Och nu kommer de snart bli “gratis”.

Jag använder citationstecken eftersom Electronic Arts avslöjat att båda spelen kommer bli en del av prenumerationskostnaden Origin Access inom kort. För ungefär 40 kr per månad får man spela valda titlar hur mycket man vill (nya Mirror’s Edge och Star Wars: Battlefront lades till förra hösten) och man får även ta del av EXKLUSIVA™ erbjudanden som att spela Fifa 18 lite tidigare än alla andra när det släpps i höst.

Utöver de två nämnda titlarna kommer Origin Access även utökas med The Sims 4, Oxenfiree, Rebel Galaxy och alla expansioner till Star Wars: Battlefront under sommarens gång. Exakt när de enskilda titlarna anländer vet vi inte riktigt i dagsläget, men Electronic Arts meddelar förmodligen mer än gärna när det börjar dra ihop sig.

Origin on Twitter

Origin Access Members, get excited for @Battlefield 1 and @Titanfall 2 – coming soon to Origin Access. https://t.co/DeoCYKpHK9

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts