Afterwork på redaktionen: Sportevenemang, XCOM 2-spam och djurmotorvägar (28-30 juli)

Afterwork på redaktionen: Sportevenemang, XCOM 2-spam och djurmotorvägar (28-30 juli)

Ännu en vecka är förbi och semestertider råder fortfarande, men tiden tickar snabbt förbi och de flesta av oss börjar känna av den där paniken som uppstår när sommarlovet väl börjar lida mot sitt slut. Denna helg kantas därför av sköna utomhusaktiviteter, samt en och annan spelsession. Detta är redaktionens planer inför helgen:

Elinor Hägg
Jag har äntligen fått tag i en decent mus efter att ha slarvat bort min gamla favorit, så i helgen ska jag krypa in i min nostalgigrotta och spela Silver. Och kolla på djur. Min stuga verkar ligga mitt på någon sorts skogshighway. Det senaste dygnet har både en grävling och en älg med två kalvar passerat på gräsmattan utanför.

Rikard Olsson
Eftersom min pc alltjämt är ur funktion befinner jag mig fortfarande i ett spelfritt tillstånd. Den här helgen tänker jag istället ägna åt att minnas och hylla Chester Bennington som gick bort för en vecka sedan. Han var något av en hjälte och ikon för mig så den här veckan har jag dragit igenom mitt bibliotek med Linkin Park, Grey Daze och Dead By Sunrise, och på lördag sker en sorgemarsch som jag tänker närvara på. Inte jättekul att nämna här kanske, men alla helger kan inte vara fullsmackade av good times.

Fredrik Eriksson
Jag tjatar om det men jag tänker inte sluta: XCOM 2. Idag trodde jag att allt var över men efter peptalk från Kilman hittade jag nya krafter och nu är det lite, lite vind i seglen igen. Eventuellt. Kanske. Jag tänker således spela XCOM 2 så mycket som möjligt. När jag inte gör det suger jag ut det sista ur sim-VM. Det är inte mångas favoritsport men det är en av mina.

Joakim Kilman
Grunnar på att se Atomic Blonde på cinematografen nere på byn. Det var också tal om en fisketur. Om inget annat ska jag försöka spela mer Pyre och Sundered i helgen, och så har jag lovat att göra något. Minns dock inte vad så det får bli en hemsk/trevlig överraskning. Nej, orkar inte ha koll på saker och ting. Det är sommar. Orka.

Benny Holmström
Jag kommer fortsätta spela Pyre (recension nästa vecka), gå på min systers bröllop och kolla på formel 1. Med andra ord en rätt fullspäckad helg, men om tid finns kommer jag titta in hos den sex dagar långa animestreamen på Twitch med jämna mellanrum. Sådana här upptåg bör uppmärksammas!

Jerry Fogselius
I helgen vankas sport. Inte sportspel, utan sport. På riktigt. En gång om året håller en av vännerna till min bortgångne morbror en storslagen pingisturnering, som jag, sambon och brorsan ska delta i nu på lördag i morbrors ära. Dessvärre kommer vi förmodligen göra honom besviken där uppe i himlen och åka ut rätt fort ur tävlingen, eftersom ingen av oss har spelat bordtennis sedan knapptelefonernas tid…

På söndag är det därefter dags för den årliga golfturneringen som jag och farsan brukar ha (återigen med sällskap av sambo och bror), vilket är extra roligt eftersom dessa enstaka tillfällen är de enda gånger jag överhuvudtaget håller i en golfklubba. Tja, förutom de stunder det vankas minigolf förstås (förlåt, “bangolf”). Förmodligen kommer jag hamna på en dålig placering även här.

Utöver alla dessa atletiska inslag ska jag fortsätta smyga omkring i Ghost Recon: Wildlands. Plötsligt kan jag maxa inställningarna i det spelet och ändå få stabila 60-70 frappar per sekund, Ubisoft måste ha patchat spelet rejält sedan jag drog igång det sist!

 

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts