Ytterligare läckor pekar mot Assassin’s Creed Origins

Ytterligare läckor pekar mot Assassin’s Creed Origins

På måndag kväll kl 22:00 svensk tid smäller det. Då kommer Ubisoft hålla sin E3-presskonferens i Los Angeles, och utöver titlar som Far Cry 5, South Park: The Fractured But Whole och The Crew 2 (ja, The Crew 2) förväntar vi oss ett maffigt avtäckande av nästa Assassin’s Creed. Men frågan är om vi inte redan vet alldeles tillräckligt.

Redan i maj fick vi klara indikationer på att det nya spelet kommer få titeln Assassin’s Creed Origins och utspelas i Egypten (möjligtvis även Grekland). Ett fåtal dagar senare dök den första påstådda skärmdumpen upp på internet tillsammans med löften om två spelbara karaktärer (en man och en kvinna) och en The Elder Scrolls-liknande spelstruktur.

Nu har en reklamskylt från den amerikanska butikskedjan Target nått Imgur. Den föreställer Assassin’s Creed Origins guldutgåva (det är Ubisoft vi talar om så självklart kommer det en guldutgåva) och nämner en förbeställningsbonus i form av ett uppdrag där man upptäcker “de första pyramidernas hemligheter”.

Vi återkommer till Assassins’s Creeed Origins när vi vet mer om spelet. Förmodligen hinner det läcka lite mer kring Ubisoft innan måndag kväll, antingen om Assassin’s Creed eller något helt annat.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts